Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Tuotteistuksen ja verkostoitumisen koulutus Green Care -yrityksille

Tuotteistuksen ja verkostoitumisen koulutus Green Care -yrityksille

Julkaistu 01.07.2014

Vuosina 2012 – 2014 SPP Verkostokonsulttien kouluttajat Upi Heinonen ja Hilkka Karvonen ohjasivat hoiva- ja matkailualan yrityksiä Mikkelin ammattikorkeakoulun Luontohoiva (Green Care) -hankkeessa kehittämään ja tuotteistamaan Green Care palvelujaan.

Projektissa oli mukana 15 yritystä, jotka saivat yhteisen koulutuksen lisäksi ohjausta yritysten yhteisissä työpajoissa, yrityskohtaisina tapaamisina sekä puhelin- ja sähköpostiohjauksena. Projektiaikana osa yrityksistä testasi kehittämäänsä tuotekonseptia ja osa myös käynnisti kokeilujen pohjalta uutta Green Care -toimintaansa.

Mukana projektissa oli 7 hoiva-yritystä ja 8 matkailualan yritystä. Luontohoivaprojektin kevätjuhlassa 10.6.2014 yrityksillä oli mahdollisuus esitellä kehittämiään palveluja. Projektin aikana voitiin testata ja muokata myös koulutusaineistojamme erityisesti sosiaali- ja terveysalan sekä matkailun Green Care -tuotteistukseen ja -hinnoitteluun soveltuvaksi. Käyttämämme toimintamalli on hyvin sovellettavissa myös vastaaviin muihin projekteihin.